Σοσιαλισμος ή βαρβαροτητα: Μαριναλεδα ή Μανωλαδα.

Εκτακτο δελτιο ειδησεων

Καλησπερα σας κυριες και κυριοι. Διακοπτουμε την κανονικη ροη του προγραμματος μας για να σας ενημερωσουμε για καποιες εξελιξεις οι οποιες μολις ειδαν το φως της δημοσιοτητας. Περισσοτερα απο τον ανταποκριτη μας στη Συμπρωτευουσα Σομπο Πανολο, Σομπο?

Καλησπερα Ολγα, καλησπερα κυριες και κυριοι. Συνταρακτικες πληροφοριες μας ηρθαν μολις πριν λιγο σχετικα με την ανεξελενγκτη οπως φαινεται πλεον δραση ομαδων που αποτελουνται απο ατομα που αυτοαποκαλουνται αστυνομικοι. Συμφωνα με ανακοινωση που εκδοθηκε πριν λιγες ωρες στο ιντερνετ, κατα τη διαρκεια των χτεσινων συγκεντρωσεων διαμαρτυριας εδω στη Θεσσαλονικη, ομαδα περιπου 15 ατομων που εφεραν κρανη και ροπαλα επιτεθηκαν σε ανυποψιαστο αλλοδαπο πολιτη στο υψος της Διαγωνιου, στο κεντρο της πολης.

Συμφωνα με εγκυρες πηγες, ο ανυποψιαστος αλλοδαπος, Βρετανικης υπηκοοτητας. την ωρα εκεινη τραβουσε φωτογραφιες απο τον χωρο των συγκεντρωσεων οταν η ομαδα των αυτοαποκαλουμενων αστυνομικων του επιτεθηκε με πρωτοφανη αγριοτητα. Οι αυτοαποκαλουμενοι αστυνομικοι τον εριξαν στο οδοστρωμα οπου τον γρονθοκοπησαν επανειλημενα με αποτελεσμα ο Βρετανος να υποστει εξαρθρωση του αριστερου του ωμου, ραγισμα της μυτης και πολλαπλες μελανιες, ενω του εσπασαν και τα ματογυαλια.

Οι γνωστοι-αγνωστοι ροπαλοφοροι ξαναχτυπησαν!
(πλανα αρχειου)
πηγη: indymedia, αδεια χρησης: CC-by-sa-2.0

Στη συνεχεια ο Βρετανος απηχθη απο τους αυτοαποκαλουμενους αστυνομικους οι οποιοι τον μετεφεραν στο χωρο του ασυλου της ΓΑΔΘ απ’οπου τον απελευθερωσαν λιγες ωρες αργοτερα. Να υπενθυμισουμε εδω Ολγα, οτι συμφωνα με την ισχυουσα νομοθεσια, οι πολιτες δεν εχουν δικαιωμα να εισελθουν στο χωρο της ΓΑΔΘ παρα μονο με εισαγγελικη εντολη ή οταν τελουνται σοβαρα αδικηματα. Να υπενθυμισουμε επισης οτι οι αυτοαποκαλουμενοι αστυνομικοι εχουν πολλες φορες στο παρελθον απασχολησει το πανελληνιο με την απανθρωπη βιαιοτητα των πραξεων τους, τις οποιες καποιοι βουλευτες δεν εχουν διαστασει να χαρακτηρισουν τρομοκρατικες. Ολγα?

Ευχαριστουμε Σομπο Πανολο, για οτιδηποτε νεοτερο σχετικα με την υποθεση θα βρισκομαστε σε επικοινωνια.

Αυτα λοιπον απο τη Θεσσαλονικη και τον ανταποκριτη μας Σομπο Πανολο. Οι πολιτικοι αναλυτες του σταθμου μας εκτιμουν οτι τα προσφατα γεγονοτα ερχονται να προσθεσουν ακομα περισσοτερη ενταση στην τρεχουσα προεκλογικη περιοδο, καθως το θεμα της δρασης των ανεξελεγκτων πλεον βιαιων ομαδων αποτελουμενων απο αυτοαποκαλουμενους αστυνομικους, η συνεχιζομενη ατιμωρησια τους, καθως και το καθεστως του ασυλου της ΓΑΔΘ, αναμενεται να αποτελεσει μειζον θεμα της προεκλογικης ατζεντας.

Κυριες και κυριοι θα επιστρεψουμε τωρα στην κανονικη ροη του προγραμματος μας. Για οτιδηποτε νεωτερο θα διακοπτουμε ξανα για την πληρη και εγκαιρη ενημερωση σας. Καλο σας βραδυ.

2 responses to “Εκτακτο δελτιο ειδησεων”

  1. aleksandros Avatar
    aleksandros

    ευφυέστατο…
    η αντιστροφή αυτή δεν έιναι και τόσο σουρεαλιστική.και μόνο εξαιτίας της σιχαμερής προπαγάνδας των ΜΜΕ , αρκετοί απο μας αδυνατούμε να ερμηνεύσουμε τα γεγονότα έτσι…
    Το μέσο είναι το μήνυμα που λέει κ ο Μακ Λούαν

  2. masxalitsa Avatar
    masxalitsa

    …-

Leave a comment