Σοσιαλισμος ή βαρβαροτητα: Μαριναλεδα ή Μανωλαδα.

Φοιτητικες εκλογες

Φοιτηταμπουροι και φοιτηταμπουρες, αυριο εχει εκλογες για τα συνδικαλιστικα μας οργανα. Κατεβειτε να ψηφισετε. Μην απαξιωνετε τα συλλογικα σας εργαλεια, μην κοβετε τα χερια σας. Γιατι την σημερινη απαξιωση θα την βρειτε μπροστα σας αυριο.

Τις προαλλες η ΓΣΕΕ υπεγραψε μια αστεια συμφωνια με τον ΣΕΒ. Αυτο ειναι το τελικο αποτελεσμα της διαδικασιας που ξεκιναει απο την αποχη απο τις φοιτητικες εκλογες. Οι “εργατοπατερες” (και οι “φοιτητητοπατερες” 😆 ) και οι “ξεπουλημενες συνδικαλιστικες ηγεσιες” μπορουν να παιζουν μπαλα οσο εμεις μενουμε απαθεις στον καναπε. Βγειτε μπροστα και διεκδικηστε το συνδικαλιστικο σας εργαλειο, τους Φοιτητικους Συλλογους.

Υπαρχει βεβαια και η σχολη της συνειδητης αποχης, της εκλογικης απεργιας. Mε την προυποθεση οτι συνοδευεται απο συνεπη και ενεργη παρουσια στις συλλογικες διεκδικησεις, μια τετοια τακτικη δεν ισοδυναμει με απαξιωση. Ομως μια τετοια τακτικη προυποθετει ετσι κιαλλιως εναν μεγαλυτερο βαθμο ενεργοποιησης, οποτε ετσι κι αλλιως οι εκλογες σε αυτην την περιπτωση ειναι δευτερευουσες. Το ζητημα ειναι πως για πολυ κοσμο λειπει αυτη η ενεργοποιηση…

Τελοσπαντων, ψηφιστε ο,τι γουσταρετε, και ΔΑΠ που λεει ο λογος, αλλα ψηφιστε. Απλα πιστευω πως ειναι καλυτερη επιλογη το μαυρισμα του συνδικαλιστικου κατεστημενου της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ και η στηριξη πρωτιστως της Αριστερης Ενοτητας και δευτερευοντως των ΕΑΑΚ ή της ΠΚΣ ή και των Αγωνιστικων Κινησεων ή τελοσπαντων του τοπικου ανεξαρτητου σχηματακιου σας.

Εγω παντως, θα ειμαι υποψηφιος με την Ασυμμετρια.

8 responses to “Φοιτητικες εκλογες”

  1. Γ.Καρατσιουμπάνης Avatar
    Γ.Καρατσιουμπάνης

    άντε, και με καλά αποτελέσματα!

  2. Ένας Avatar
    Ένας

    Σε σταύρωσα :P.

  3. plagal Avatar
    plagal

    Μολις γυρισα σπιτι απο τον χαμο της καταμετρησης. Τα αποτελεσματα εχουν ως εξης (στο περιπου):
    350 ΔΑΠ
    280 ΑΝΑΦΗ (ΕΑΑΚ)
    160 ΠΑΣΠ
    150 ΠΚΣ
    93 Ασυμμε3 (ΑΡΕΝ)
    15 Αγ. Κινησεις και
    5 Πορεια.

    Ειχαμε 80% ανοδο απο περσι (50 -> 90), οποτε οι ευχες σου Γιωργο μαλλον πιασανε. Ακουσα και καλα νεα για την ΑΡΕΝ για διαφορες αλλες σχολες. Πχ πηραμε λεει αυτοδυναμια(!!!!!) σε μια σχολη στην Κορινθο, σπασαμε την αυτοδυναμια της ΔΑΠ στο Γεωλογικο, ηρθαμε τριτοι στους Πολιτικους ΕΜΠ, δευτεροι στους Νηπιαγωγους κτλ κτλ.

    Φιλε, Ενα: σταυρωστε με σταυρωστε με!!! 😆 (θενξ μαν)

  4. Ένας Avatar
    Ένας

    Αυτό σημαίνει 543 ψήφοι για τις δυνάμεις της αριστεράς έναντι 510 ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό αποτέλεσμα. Φαντάζομαι μεταφράζεται σε μια παραπάνω έδρα στο ΔΣ. Φυσικά και δεν πρόκειται αυτό να αντικαταστήσει τις αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες αλλά δεν μας χαλάει ένα ακόμα όπλο στα χέρια του κινήματος ;).

    Μπράβο στην ΑΡΕΝ!

  5. espοir Avatar
    espοir

    Μπράβο! 🙂

  6. Chrisz Avatar
    Chrisz

    Στο ΠαΜακ η ΑΡ.ΕΝ πήρε έδρα, παρά την εκτεταμένη νοθεία από την ΔΑΠ(από τους 190 που πήραμε κανονικά, ακυρώθηκαν με “δημοκρατικές” διαδικασίες περι τα 20 ψηφοδέλτια…)Νομίζω ότι ειναι τεράστια επιτυχία δεδομένης της κατάστασης στο ΠαΜακ (έκτη χρονιά αυτοδύναμη η ΔΑΠ). Ακριβώς ψηφους δεν ξέρω αλλά η κατανομη των εδρών ειναι: 6 ΔΑΠ, 2 ΠΑΣΠ, 1 ΠΚΣ, 1 ΕΑΑΚ, 1, ΑΡ.ΕΝ
    Η ΔΑΠ έχασε μια έδρα και την πήρε η ΑΡ.ΕΝ.
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑ.ΜΑΚ

  7. plagal Avatar
    plagal

    Ένας, οι εδρες οπως περσι, δυστυχως.

    espοir, 🙂

    Chrisz, αντε και του χρονου σπασιμο στην αυτοδυναμια!!

  8. espοir Avatar
    espοir

    Είχα μπει στο ΠΑΜΑΚ πριν μερικές μέρες και ήταν όλο ντυμένο στα μπλε. Γυρίζανε κάτι μικρά (το ένα αποκλείεται να ήταν πάνω από 17!!) και το ντύνανε.
    Τι γίνεται, ρε παιδιά; Κανείς άλλος δεν παίζει μπάλα εκεί μέσα;

Leave a comment