Μολις εκανα μια συγκλονιστικη ανακαλυψη: αν καταφερεις σπασεις το κουκουτσι απο τις βανιλιες (τα δαμασκηνοειδη φρουτα που ειναι σα δαμασκηνα αλλα πιο κοκκινωπα και πιο στρογγυλα) με το σωστο τροπο (σε μακρος), μεσα στο κουκουτσι περιεχεται αλλο πιο μαλακο με υφη αμυγδαλου.
Οκει μεχρι εδω δεν ειναι συγκλονιστικη η ανακαλυψη. Τωρα ομως γινεται!!
Το κουκουτσι του κουκουτσιου της βανιλιας εχει γευση …βανιλιας!!! Και πολυ εντονη μαλιστα.
Συμπερασμα: γιαυτο τις λενε βανιλιες!!!
Το πακετο ειναι να κοψεις το κουκουτσι το πρωτο σε μακρος, γιατι το κερατο ειναι μικρο και πολυ σκληρο. Μια φορα μονο τα καταφερα, (την πρωτη χεχε) και κατα λαθος, οταν πηγα να κοψω τη βανιλια με ενα τεραστιο κρεατομαχαιρο. Αλλα διαολε, η γευση αυτη αξιζει!
(τι μαθαινει κανεις αμα κατεβει να φαει μια βανιλια πριν πεσει για υπνο, ε?)
Leave a comment