Σοσιαλισμος ή βαρβαροτητα: Μαριναλεδα ή Μανωλαδα.

Μπορειτε να του δωσετε πισω 46 μερες απο τη ζωη του?

Αυριο, 2 Δεκεμβριου δικαζεται ο Παναγιωτης Κετικης, ο συντροφος που εγινε γνωστος σαν ο “Παναγιωτης με τα πρασινα σταρακια”. Ο Παναγιωτης ηταν αναμεσα στους 49 που συλλαβανε τα Γουρουνια (ναι, “Γουρουνια”) στις 8 Μαρτιου του 2007 στην μεγαλη πανεκπαιδευτικη διαδηλωση την ημερα της ψηφισης της αναθεωρησης του αρθρου 16. Οπως και με τους υπολοιπους κατηγορουμενους, οι στημενες κατηγοριες κατερρευσαν τοτε.

Ομως επειδη αντιθετα με οσα φωναζουνε τα καναλια, κρατος υπαρχει και παραυπαρχει οταν θελει και μαλιστα το κρατος αυτο μπορει να ξεπερναει σε καφριλα και στενοκεφαλια ακομα και τον Ιαβερη, ο Παναγιωτης ξαναμπουζουριαστηκε λιγο αργοτερα στη Θεσσαλονικη με κατηγοριες τοσο εξοφθαλμα ψευτικες που το θεμα εφτασε μεχρι τη Βουλη. Ακομα κι ετσι ομως, απο τον “υπερβαλλοντα ζηλο” (δηλαδη γιαβερισμο) των γουρουνιων, ο Παναγιωτης αναγκαστηκε να περασει 46 μερες προφυλακισμενος… Ακομα και μετα την αποφυλακιση του μαλιστα, αναγκαζεται να δινει το παρον στο Τμημα και δεν μπορει να βγει απο τη χωρα.

Και τη στιγμη που ο μιστερ Ανεξαρτητη Δικαιοσυνη, ο Σανιδας, απαλλασσει με την ισχυ του “γιατι ετσι λεω εγω” απο ευθυνες κυβερνητικα καθαρματα, οποτε αυτο βολευει το κομμα του, δεν βρεθηκε ενας τροπος ο Παναγιωτης να ξεμπερδευει με την ηλιθια ιστορια που τον τυρανναει τοσο καιρο. Γιατι ειπαμε, το κρατος υπαρχει αμα θελει.

Η αθωωση του Παναγιωτη αυριο ειναι το απειροελαχιστο.

Ο Παναγιωτης εχει δηλωσει οτι δεν θελει να κυνηγησει την τιμωρια για το γιαβερισμο, τις ψευδορκιες και την ολιγωρια τους τα καθαρματα που τον τραβολογανε τοσο καιρο. Και εχει δικιο, γιατι θα επρεπε να μπλεχτει με τα σκατα, σε ενα συστημα που μπορει ευκολα και γρηγορα να προφυλακισει εναν αθωο διαδηλωτη αλλα κουνιεται με ρυθμους σαλιγκαριου οταν πρεπει να τιμωρησει τους “Πραιτωρες Ουρμπανους” του…

Περισσοτερα για τον Παναγιωτη, μπορειτε να δειτε στο μπλογκ του. Επισης, πολυ ενδιαφερον και ενα προσφατο αρθρο του Πολιτικου Blog.

9 responses to “Μπορειτε να του δωσετε πισω 46 μερες απο τη ζωη του?”

  1. Πολιτικό blog » Σήμερα δικάζονται τα πράσινα σταράκια

    […] για να σταματήσει αυτή η παραφροσύνη. Ο Νίκος, ο Μιχάλης,ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιώργος, ο Λάκης Λαζόπουλος […]

  2. geogiorgos Avatar
    geogiorgos

    Πηρε αναβολη η δικη του.
    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=931688

    Λευτερια στον συναγωνιστη. Στους πραιτωρες τιποτα δεν εχω να πω απο εδω. Θα τους τα πουμε ολοι μαζι στους δρομους…Ξαναερχεται η ωρα…

  3. inlovewithlife Avatar
    inlovewithlife

    Για άλλη μία φορά αναβολή. Τι να πεις.

  4. plagal Avatar
    plagal

    Τι να πεις, ειλικρινα…

  5. zaper01 Avatar
    zaper01

    Μπορεί κάποιος να ου εξηγήσει πώς γνωρίζουμε ότι το παιδί είναι αθώο ??
    Μήπως «κάτι» υπάρχει ???

  6. plagal Avatar
    plagal

    Στη Θεσσαλονικη καποτε εγιναν καποια μπαχαλα εξω απο το ΑΠΘ. Αναμεσα στους μπαχαλιαραιους ηταν και ενας ψηλος ξερακιανος τυπος με κουκουλα που πεταγε μολοτωφ. Λεπτομερεια: ο μπαχαλιαραιος αυτος τυπος φοραγε πρασινα ολσταρ παπουτσια.

    Λιγο παραπερα απο τα μπαχαλα γινοταν παρτυ απο αριστερες φοιτητικες παραταξεις. Εκει ηταν ο Παναγιωτης. Για διαβολικη του τυχη ετυχε να φοραει και αυτος πρασινα παπουτσια. Οποτε λιγο αργοτερα, τον μπουζουριασανε οι Σαινηδες, εχοντας σαν αποδεικτικο στοιχειο τα παπουτσια του. Τους φανηκε προφανως υποπτο καποιος που προσφατα αθωωθηκε για αλλα μπαχαλα να βρισκεται κοντα σε νεα μπαχαλα.

    Οι μπατσοι παρουσιασανε σαν αποδεικτικο στοιχειο, ενα βιντεο οπου εμφανιζεται ο μπαχαλιαραιος να πεταει πραματα και μετα ο Παναγιωτης. Και οι δυο με πρασινα παπουτσια και παρομοια ρουχα.

    Το καβεατ? Ο μπαχαλιαραιος με τα πρασινα παπουτσια ειπαμε ηταν ψηλος ξερακιανος. Ο Παναγιωτης ειναι κοντυτερος και πιο γεματουλης.

    Οι μπατσοι ειναι βλακες ετσι κιαλλιως, οποτε δεν το καταλαβανε. Οι δικαστες ομως αποδειχτηκαν ακομα πιο βλακες. Αποτελεσμα, ο Παναγιωτης να τραβιεται ακομα.

    Αλλη φορα πριν ριχνεις μπηχτες για “κατι” που ισως υπαρχει, ριχνε ενα ψαχτηρι στο ιντερνε. Ειχε βουιξει ο τοπος με την υποθεση.

  7. zaper01 Avatar
    zaper01

    1)Αυτός που αναρωτιέται δεν ρίχνει “μπηχτές” (εκτός ολοκληρωτικών καθεστώτων…)
    2)Ότι δημοσιεύεται στο internet δεν είναι απαραιτήτως αληθές. (Ο καθένας γράφει ότι του γουστάρει… και αυτή είναι η ιδέα ….).
    3)Όταν βουίζει ο τόπος δεν είναι απαραίτητο ότι βουίζει η αλήθεια.
    4)Αν δεν μπορείς να διαβάσεις ο/η ίδιος/α το κατηγορητήριο και την δικογραφία μάλλον έχεις κενά. (Εγώ δεν έχω πρόσβαση).
    5)Αν εμένα με είχαν κατηγορήσει και είχα αθωωθεί, και βρισκόμουνα σε πάρτι δίπλα στο οποίο πέφτουν μολότοφ, θα είχα γίνει τόσο γρήγορα καπνός …… που ούτε η παρέα μου δεν θα είχε καταλάβει τι έγινε … Η κοινή λογική επιβάλει στοιχειώδη μέτρα αυτοπροστασίας…

  8. Ksi Avatar
    Ksi

    “Οι μπατσοι ειναι βλακες ετσι κιαλλιως, οποτε δεν το καταλαβανε. Οι δικαστες ομως αποδειχτηκαν ακομα πιο βλακες. Αποτελεσμα, ο Παναγιωτης να τραβιεται ακομα.”

    Gia na leme kai tou stravou to dikio, otan o dikastis exei mprosta tou katatheseis pou epivevaiwnoun oti itan o Panagiwtis ekeinos, den mporei na kanei tou kefaliou tou kai na ton athwwsei. otan o mpatsos orkizetai oti aftos o katigoroumenos (ie o Panagiwtis) einai o idios pou fenetai sto video na petaei molotof, tote den mporei na ton athwwsei.. fantasou na dimiourgithei prodedikasmeno oti mertyries orkwtwn martyrwn den ypologizontan se mia diki…. tha gyrizame ston kairo twn spilaiwn…

    Ara, to thema einai i efthini aftwn pou katathetoun tis martyries. i efthini afti prepei na eksetastei kai doksa to theo, epitrepete na kaneis symplirwmatiki katathesi kai na peis “sorry paidia, my bad, ekana lathos, den einai afto to palikari pou fenetai sto video”…

  9. plagal Avatar
    plagal

    @zaper
    Χεσε μας ρε φιλε βραδιατικα… Καθομαι και σου απανταω κιολας…

    @Ksi, το νοημα ομως ειναι οτι στο βιντεο ειναι ενας τυπος τυπου “Ι”, και μπροστα απο το δικαστη ειναι ενας τυπος τυπου “ο”. Αμα ενας δικαστης δεν εχει το στοιχειωδες νιονιο να πει οτι 1-1=0, ε κλαιν μαιν…

    Να το θεσω και αγγλιστί. There is due process. But there is also common fuckin sense.

Leave a comment