Σοσιαλισμος ή βαρβαροτητα: Μαριναλεδα ή Μανωλαδα.

Guerrilla blogging

Με αφορμη τα νεα για την αυξηση παγκοσμιως των συλληψεων ανθρωπων που τολμησαν να πουν τη γνωμη τους μεσα απο ενα ιστολογι, και εχοντας υποψη την περιρρεουσα υποψια πως κατι σε μπλογκονομο ετοιμαζεται, τοσο στην Ελλαδα οσο και πανευρωπαικα, ισως να σας ενδιεφερε να ριξετε μια ματια στα

Τα λινκς τα πετυχα τυχαια απο το Naxal Revolution. Γιατι οι μαοικοι Ναξαλιτες, κατι ξερουν απο ανταρτοπολεμο. Ακομα κιαν ειναι στο ιντερνετ.

4 responses to “Guerrilla blogging”

  1. Ksi Avatar
    Ksi

    “Naxalite” einai ena tragoudi twn Asian Dub Foundation. To systinw anepifylakta. einai san Rage Against the Machine apo Pakistanous Agglous!!

  2. plagal Avatar
    plagal

    Χαχα, Ξ απο πού νομιζεις οτι ξεκινησα και εφτασα στους Ναξαλιτες? 😆

  3. Abravanel Avatar
    Abravanel

    Καλύτερη λύση κατ’εμέ είναι να βρεις ένα καλό proxy που να τον εμπιστεύεσαι και να τον χρησιμοποιείς. Το μειονέκτημα είναι οτι είναι μια λύση που διαρκεί 10 μέρες μέχρι 1 μήνα αφού πέφτει μετά.

    Το tor είναι η καλύτερη τεχνικά λύση αλλά δεν βολεύει λόγω της απίστευτης χαμηλής ταχύτητας. Σημείωση: υπήρχε παλιά ένας portable tor client με ff 1.5.x και ο οποίος ήταν tweaked με μερικά άλλα κόλπα. Δυστυχώς έγινε discontinued και δεν ξέρω το νεο project αν είναι καλό.

    Υπάρχουν και μερικά tutorials για spoofing την ip αλλά αμφιβάλλω για την νομιμότητα τους. Βασικά, κατά την προσωπική μου γνώμη, αυτά δεν έχουν σημασία αν είσαι σε hosted όπως εγώ και εσύ. Λαμβάνει ένα cease and desist η wordpress και σε σβήνει πριν προλάβεις να πεις κύμινο.

  4. espοir Avatar
    espοir

    Τώρα που θα έχουμε “σύνδεσμο” στο Τορόντο, δε φοβόμαστε τίποτα! Θα ποστάρεις εσύ για μας.

Leave a comment