Σοσιαλισμος ή βαρβαροτητα: Μαριναλεδα ή Μανωλαδα.

Αξιοσημειωτη ευστοχια

Το εργο του Γιαννη Ιωαννου το γνωρισα απο τρια τεσσερα αλμπουμ με γελοιογραφιες του πατερα μου, τα οποια καλυπτουν την περιοδο 1974 εως περιπου τα μισα της πρωτης τετραετιας του Παπανδρεου. Που σημαινει οτι ο Γιαννης Ιωαννου ειναι μιας καποιας ηλικιας. Αρα η παραπανω γελοιογραφια, αποκαλυπτει οτι ο Γιαννης Ιωαννου εχει μια αξιοσημειωτη για την ηλικια του αντιληψη για το ιντερνετ. Αντιληψη την οποια, αν κρινουμε απο την πολιτικη της Νεας Δημοκρατιας σε ζητηματα που αφορουν το δικτυο (απο τους μπλογκονομους μεχρι τωρα με το indymedia), δεν εχουν ανθρωποι κατα πολυ νεωτεροι του, οι οποιοι επιπλεον κυβερνουν…

Ρισπεκτ.

(Η γελοιογραφια αναδημοσιευεται απο το μπλογκ του Γιαννη Ιωαννου.)

ΥΓ. Για το εργο του Γιαννη Ιωαννου, δειτε και εδω.

5 responses to “Αξιοσημειωτη ευστοχια”

  1. zaper01 Avatar
    zaper01

    Χμμ, για να δούμε αν κατάλαβα καλά τι εννοείς – πέρα από τον Ιωάννου που είναι σκιτσογράφος και χιουμορίστας και στο πλαίσιο αυτό….. και εμένα μου αρέσει το σκίτσο!

    … εννοείς λοιπόν ότι οι νέες τεχνολογίες και το internet μπορούν να χρησιμοποιούνται για παράνομες ενέργειες? Χωρίς να δικαιούται να αντιδράσει κανείς?
    …Εννοείς λοιπόν ότι δεν θα σε ενοχλούσε αν ο σύλλογος κλεφτών ιερών εικόνων (… έχεις κάποια ευαισθησία εκεί αντιλαμβάνομαι) ενημέρωνε τα μέλη του για τους ενδιαφέροντες στόχους και τους πιθανά ενδιαφερόμενους αγοραστές?
    … και δεν θα ήθελες κάποιος να επιχειρήσει να κάνει κάτι ??

  2. plagal Avatar
    plagal

    Οχι δεν καταλαβες τιποτα. Οπως συνηθως.

  3. xamogelo Avatar
    xamogelo

    γαμάτο 😛

  4. espοir Avatar
    espοir

    Δυστυχώς, οι παλαιότεροι δεν ξέρουν (εννοείται όχι όλοι!) τι είναι το internet και οι νεότεροι (ξανά-εννοείται όχι όλοι!) δεν μάθανε ποτέ στο σχολείο ποιος ήταν ο Ξέρξης.

    Η εξαιρετικά πετυχημένη γελοιογραφία, καταφέρνει να γεφυρώσει δύο γενιές με τρομερά εύστοχο τρόπο.

    Έχεις δίκιο: respect! 🙂

    (Κανά γαλλικούλι δεν έμαθες ακόμα; Τι σε στείλαμε εκεί πάνω;)

  5. plagal Avatar
    plagal

    Μπα… Εδω ειναι το Απερ Καναντα, το αγγλοφωνο… 😀

Leave a comment